ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 210.88.38.479

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 210.88.38.479


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 210.88.38.479

Αποφραξεις απο 20€ εως 40€ 24 ωρες το 24ωρο

Η εταιρία μας αποφράξεις Βοτανικός με τον σύγχρονο στόλο της από αποφρακτικά μηχανήματα και βυτία πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να αντλήσουν και να αποφράξουν ακόμα και τα πιο βαθιά και δύσκολα σημεία.Διαθέτουμε στόλο με αποφρακτικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής για να φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

Αναλαμβάνουμε επίσης με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων για καθαρισμό, πλύσιμο και άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους. Οι αποφράξεις γίνονται γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά, δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.


Στην διάθεση μας έχουμε σύγχρονο στόλο φορτηγών και μηχανημάτων πιεστικών, ηλεκτρικίνητων και αντλιοφόρων έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. 

Εκκενώσεις Βόθρων Βοτανικός

Άδειασμα βόθρων με πανίσχυρες αντλίες αναρρόφησης, αθόρυβες και ικανές για τάχιστη εκκένωση χωρίς οσμές. Πλήρης καθαρισμός βόθρου που εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία με αποκλεισμό οποιασδήποτε απόφραξης.  

Καθαρισμός φρεατίων Βοτανικός

Πλήρης μηχανολογικός εξοπλισμός για απόλυτο καθαρισμό φρεατίων συγκέντρωση υδάτων από φερτά υλικά, χώμα, φύλλα κλπ.υδάτων.

Αντλήσεις υδάτων Βοτανικός

Άμεση επέμβαση για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους λόγων κακοτεχνιών, βλαβών ή θεομηνιών με ειδικές αντλίες τεράστιας ιποοδύναμης.

Καθαρισμός Στεγανών  Βοτανικός

Πλήρης καθαρισμός αντλιών δεξαμενών και λεκανών αντλιοστασίων και στεγανών όπου συγκεντρώνονται όμβρια ή λύματα αποχέτευσης.


Καθαρισμός βιολογικών επεξεργασίας λυμάτων Βοτανικός

Βαθύς καθαρισμός βιολογικών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων

Μεταφορές λυμάτων Βοτανικός

Στόλος βυτιοφόρων οχημάτων σύγχρονων προδιαγραφών για την ασφαλή μεταφορά των λυμάτων στους εγκεκριμένους χώρους απόθεσης

Έλεγχος - Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα Βοτανικός

Εξονυχιστικός έλεγχος κατάστασης εσωτερικού αγωγών αποχέτευσης με κάμερα cctv και ψηφιακή καταγραφή αποτελεσμάτων.

Μηνιαίες συντηρήσεις Βοτανικός

Προγράμματα συμβολαίου συντήρησης και προληπτικών καθαρισμών αποχετευτικών δικτύων Βοτανικός που σας απαλλάσσει οριστικά από αποφρακτικούς μπελάδες και απρόσμενα έξοδα.
Για περισσότερη ενημέρωση καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και θα είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε χωρίς καθυστέρηση και άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ 



Σχόλια